Hypotheken

Eerlijk en vooral begrijpelijk hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Om u van een eerlijk en vooral begrijpelijk hypotheekadvies te kunnen voorzien, kijken wij naar uw gehele (financiële) situatie en spreken we samen uw wensen door. Op basis van dit totaaloverzicht, brengen wij een advies uit over welke hypotheekvorm(en), rente en geldverstrekker(s) het beste bij u passen.

Ook vinden wij het belangrijk om u goed te informeren over het effect van bepaalde gebeurtenissen die zich kunnen voordoen gedurende de looptijd van uw hypotheek. Denk hierbij aan overlijden, arbeidsongeschiktheid en/of werkloosheid, einde relatie, pensioen, geboorte etc. We bekijken graag samen met u welke oplossingen of voorzieningen we kunnen treffen, zodat dit voor de toekomst optimaal is geregeld. Daarmee bouwt u een stuk zekerheid in, en dat brengt rust.

Hypotheekbemiddeling

Wij vragen voor u de gewenste hypotheekofferte en de eventueel bijbehorende verzekeringen aan.
Samen met u bespreken wij de offertes en begeleiden we u in het hele traject. Zo onderhouden we de contacten met de bank en zorgen ervoor dat de door u aangeleverde documenten op de juiste plek terechtkomen.

Nadat de bank het dossier akkoord heeft bevonden, begeleiden wij het notaristraject.

Hypotheekcheck

Heeft u in het verleden een hypotheek afgesloten en wilt u weten of deze ook in uw huidige situatie en voor de toekomst het beste bij u past?

Dan kunnen er diverse vragen zijn die u graag beantwoord wilt zien:

  • Past de huidige hypotheekvorm nog bij mijn situatie?
  • Is mijn hypotheekrente nog wel marktconform?
  • Kan ik mijn huidige hypotheek ook na mijn pensioen nog betalen?
  • Blijft deze hypotheek betaalbaar indien ik of mijn partner zou komen te overlijden of ik arbeidsongeschikt of werkloos raak?

Wij kunnen u helpen om deze vragen te beantwoorden en vooral overzichtelijk te maken met eerlijk en transparant advies. We kijken met u of uw huidige hypotheek nog aan uw verwachtingen en wensen voldoet en welk vervolg we eventueel samen kunnen inzetten.

Second opinion hypotheekadvies

Heeft u een hypotheekadvies gehad en een offerte ontvangen, maar wilt u graag een second opinion? Wij analyseren de offerte en kijken of het aanbod echt past bij uw persoonlijke situatie. Voor nu, maar ook voor de toekomst. Wij staan u graag met raad en daad terzijde, om u inzicht te geven in het advies dat u hebt gekregen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Plan B

De hypotheekmarkt is constant in beweging. Rentes die stijgen of dalen, wetten die worden aangepast, enzovoorts. Maar een nog belangrijkere vraag is dan: wat betekent dat voor uw situatie? Is er sprake van positieve of negatieve gevolgen? Of heeft u er geen last van?

Kortom: ook gedurende de looptijd van uw hypotheek is het belangrijk om rekening te houden met factoren die voor u van belang kunnen zijn.

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om alle ontwikkelingen goed bij te houden. En, dat het wellicht ook niet gemakkelijk is om deze te interpreteren als het gaat om uw eigen situatie. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om een nazorg service contract bij ons af te sluiten. U krijgt van ons regelmatig nuttige informatie en als er sprake is van wijzigingen die voor u van toepassing zijn, gaan we met u in overleg. Zo bent u altijd goed op de hoogte en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij bieden twee soorten nazorg service abonnementen aan, Full Service en Light Service.

logo Plan B

Full Service

Light Service

Elke 2 jaar een onderhoudsgesprek    
24/7 telefonisch of per mail bereikbaar voor uw vragen    
Doorlopende monitoring van de marktsituatie en toetsing aan uw financiële situatie    
Preventief en actief advies over de (actuele) rentes en begeleiding bij een nieuwe rente periode    
Onbeperkt financieel advies en coaching   2 advies uren per jaar
Advies en bemiddeling bij het afsluiten/aanpassen van uw hypotheek   20% korting op de geldende tarieven
Advies en bemiddeling bij het afsluiten/aanpassen van een overlijdensrisico of woonlastenverzekering   20% korting op de geldende tarieven
Begeleiding bij echtscheiding, overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid   20% korting op de geldende tarieven
Begeleiding bij echtscheiding, overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid   20% korting op de geldende tarieven
€ 750,- korting op de eenmalige advies- en bemiddelingskosten    
Jaarlijks particuliere aangifte inkomstenbelasting    

Neem vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord!