Verzekeringen

Wij adviseren en bemiddelen u in de onderstaande verzekeringen

Aansprakelijkheids-verzekering particulier

Schade kan op veel manieren ontstaan. Bijvoorbeeld doordat je per ongeluk spullen van een ander beschadigt. Of als iemand gewond raakt door jouw schuld. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) dekt de financiële gevolgen hiervan.

Autoverzekering

In Nederland ben je verplicht om je auto te verzekeren. Dat staat in de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (Wam). Deze wet verplicht ook eigenaren van andere motorrijtuigen (motor en bromfiets) om zich te verzekeren.

Bromfiets / snorfiets / fiets met hulpmotor

Op een motorrijtuig rust normaal gesproken een verzekeringsplicht, maar niet in alle gevallen. Hoe zit het eigenlijk met de elektrische fiets? Bent u ook verplicht om hier een verzekering voor af te sluiten?

Caravan / vouwwagen / camper

Via je WA-verzekering ben je automatisch verzekerd voor schade die je toebrengt aan anderen met je caravan. Schade aan de eigen caravan wordt in dit geval echter niet vergoed. Daarnaast is een caravan een kostbaar bezit en kunnen er meerdere vervelende situaties voorkomen.

Doorlopende reis en/of annuleringsverzekering

Een reisverzekering afsluiten is op zich geen kunst. Er zijn heel veel aanbieders van reisverzekeringen. Vergelijken is daarom wel verstandig, de verschillende aanbieders hebben namelijk allerlei voorwaarden en voordelen ingebouwd.

Gezinsongevallen

Een ongeluk is zo gebeurd: thuis, tijdens het sporten of in het verkeer. Met een gezinsongevallenverzekering krijgt u eenmalig een uitkering als u of een gezinslid voor altijd invalide wordt of overlijdt.

Glasverzekering

Met een Glasverzekering verzekert u schade aan het glas van uw woning. Denk aan uw ramen, het glas in deuren maar ook aan het glas van uw douchecabine, dakramen en lichtkoepels. En bijvoorbeeld het glas van uw schuur.

Inboedel

Een inboedelverzekering is een verzekering waarmee je de inboedel in je huis verzekert tegen schade en diefstal. Je inboedel is alles in je huis wat je zou meenemen als je gaat verhuizen.

Motor

Als eigenaar van een motor ben je verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan de tegenpartij. Schade aan je eigen motor is bij een WA-verzekering niet verzekerd.

Oldtimer

Op zoek naar een goede oldtimerverzekering? Die prachtige klassieke auto is uw lust en uw leven. Die wilt u dan ook goed beschermen en dat kan met een Oldtimerverzekering

Opstalverzekering

Een opstalverzekering is een verzekering die schade aan de opstal dekt. Een groot aantal mogelijke schadeoorzaken is verzekerd.

Overlijdensrisico-verzekering

Een overlijdensrisicoverzekering (ook risicoverzekering genoemd) is een Nederlandse vorm van levensverzekering. Een tijdelijke overlijdensrisicoverzekering keert het vooraf afgesproken bedrag uit indien de verzekerde voor een bepaalde datum overlijdt.

Pechhulp

Er zijn veel verzekeraars die pechhulpverlening aanbieden als module bij een auto- of reisverzekering. Soms is het ook mogelijk om een los verzekeringsproduct voor pechhulp af te sluiten.

Pleziervaartuig

Heeft u een grotere boot, dan is een pleziervaartuigverzekering beslist nodig. Bij onze adviseurs kunt u vertrouwen op een onafhankelijk en deskundig advies.

Rechtsbijstand

Een rechtsbijstandverzekering is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in het rechtsverkeer, onder vele voorwaarden, waaronder een aantal uitsluitingen, welke opgenomen zijn in een overeenkomst met een verzekeringsmaatschappij.

Uitvaart

Een uitvaartverzekering is een verzekering tegen de kosten van een begrafenis of crematie. Bij het overlijden van de verzekerde wordt een geldbedrag uitgekeerd aan de nabestaanden waarmee zij (een deel van) de uitvaart kunnen bekostigen.

Woonlastenbeschermer

U heeft op dit moment een fijne woning en dat moet vooral zo blijven. Maar het is een feit dat er een groeiend risico op werkloosheid is. Bij werkloosheid zal uw inkomen vermoedelijk flink dalen (soms tot meer dan 35%), maar uw woonlasten blijven gelijk. Dit risico kunt u verzekeren met de woonlastenbeschermer.

Neem vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord!