Geld geleend om samen met uw gezin de reis van uw leven te maken? Een krediet afgesloten voor een nieuwe auto? Of met uw creditcard die ultieme racefiets aangeschaft? Maandelijks kost u dat veel rente en aflossing. Het kan goedkoper! Hoe?

Veel mensen sluiten een lening af, bijvoorbeeld om leuke of noodzakelijke dingen in het leven te kunnen aanschaffen. De rentepercentages van dergelijke leningen liegen er echter niet om en kunnen oplopen tot zo’n veertien procent. Ondertussen gaan uw dagelijkse uitgaven gewoon door, waardoor u misschien wel in het rood staat bij uw bank. En dat kost ook weer geld!

Overzicht

De rente en aflossingen van leningen leggen een zware last op uw maandlasten. In het algemeen sluit u deze leningen af bij verschillende kredietverstrekkers. En ook nog eens tegen verschillende rentepercentages. Bovendien zijn het langlopende leningen. De kans bestaat dat u het overzicht over uw leningen daardoor totaal kwijt raakt.

Lagere rente

U kunt echter besparen op uw maandlasten! Bijvoorbeeld door al uw leningen onder te brengen bij één kredietverstrekker. Voor kleine leningen betaalt u vaak meer rente, dan voor één grotere lening. U profiteert dan van een lagere rente en dat geeft u meteen wat meer financiële armslag. Bovendien is de rente voor kredieten in de afgelopen periode ook nog eens gedaald. Een niet onbelangrijk voordeel: u heeft weer overzicht over uw maandelijkse uitgaven.

Wilt u meer weten of een persoonlijk advies? Wij helpen u graag.